Betrouwbare relatie en dating sites voor Nederland


Relatie geeft een onafhankelijk overzicht van uitsluitend de meest betrouwbare datingsites van Nederland. 

 

Om je kans op succes te vergroten raden wij je aan jezelf bij minimaal 3 datingsites gratis in te schrijven.

 

Relatie. Jouw zoektocht naar een nieuwe Relatie begint op Relatie.nl


relatie - relatieplanet

De snelste weg naar een nieuwe relatie. Relatieplanet is de autoriteit op dating gebied in de Benelux sinds 2002. Relatieplanet is de relatiesite van Nederland en België. Relatieplanet is een begrip onder singles.


relatie - lexa

Love your imperfections. Lexa is de nummer 1 datingsite van Nederland. Lexa.nl, opgericht in 2002, is marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De Lexa community biedt singles dates te ontmoeten in 16 landen.relatie - be2

Ontmoet singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis ligt in een opgestelde persoonlijkheidstest.


relatie parship

De datingsite voor een serieuze relatie. Parship is een online relatie bemiddelingsbureau. Richt zich op singles die een serieuze relatie zoeken. Parship behoort tot de meest gebruikte online dating sites van Europa.


relatie - e-matching

Dating hoger opgeleiden. Durf jij het aan? e-Matching gericht op hoger opgeleiden. De leden zijn van 20 tot 80 jaar, de meerderheid zit in de leeftijd 25 tot 65. e-Matching is onder hoger opgeleide singles meest bekend.relatie - elite dating

Voor singles met niveau. EliteDating is de nieuwe, succesvolle relatiebemiddeling site met een gratis persoonlijkheids test. EliteDating is voor singles die zoeken naar een langdurige relatie.


relatie - victoria milan

Discreet daten for getrouwde & gebonden mensen. Vind jouw geheime afspraakje anoniem en discreet in jouw eigen regio! VictoriaMilan heeft momenteel 5 miljoen gebruikers wereldwijd. Alleen geverifieerde profielen.


relatie - pepper

Vind ook je grote liefde op Pepper. Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Pepper is de relatie site waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Een relatie zoeken via een internet datingsite wordt steeds meer een middel om een partner te ontmoeten. Van de stellen die in de afgelopen vijf jaar zijn gaan samenwonen, heeft ruim 20 procent elkaar gevonden via internetdating. Vooral voor ouderen en gescheiden mensen loopt de zoektocht naar een nieuwe en serieuze relatie via een relatiesite op het internet. Voor de relatiezoeker is het niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken tussen alle verschillende sites voor dating. Daarom kun je op relatie.nl een overzicht vinden van de beste en meest betrouwbare datingsites.