be2 | Vindt online de perfecte matches voor jou


datingsite be2

Ontmoet singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis ligt in een opgestelde persoonlijkheidstest.be2 over zichzelf:

 

Over be2

be2 is één van 's werelds grootste relatiebemiddelingsbureaus. Wij beschouwen het als onze missie om mensen die bij elkaar passen met elkaar in contact te brengen zodat ze een bevredigende en duurzame relatie kunnen aangaan. be2 is sinds de lancering van de website in 2004 sterk gegroeid en heeft momenteel 16 miljoen leden die over meer dan 30 landen en 6 continenten verspreid zijn. En be2 groeit nog steeds: elke dag schrijven zich meer dan 20.000 nieuwe leden in. 225 medewerkers met 41 verschillende nationaliteiten zijn gevestigd in 11 steden over de hele wereld en zorgen ervoor dat onze leden de liefde van hun leven vinden.

 

Onze Filosofie

be2 richt zich niet op het tot stand brengen van vluchtige dates en kortstondige relaties zoals zo veel andere datingsites. De diensten van be2 zijn bedoeld voor personen die een duurzame en bevredigende relatie zoeken. De basis van onze service wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de compatibiliteit van partners analyseert aan de hand van psychologische, antropologische en sociologische criteria. Wij stellen uitsluitend personen aan u voor die bij u passen. Uw anonimiteit wordt gedurende de gehele bemiddelingsprocedure gegarandeerd. U beslist zelf wanneer en aan wie u uw persoonlijke informatie vrijgeeft.

 

be2 test – wetenschappelijk en leerzaam.

De wetenschappelijke persoonlijkheidstest van be2 vormt de basis van alles wat wij bieden en doen. Dit is de reden waarom de test zo belangrijk is! Onmiddellijk nadat u de test heeft uitgevoerd, ontvangt u een analyse van uw persoonlijkheid en een nauwkeurige beschrijving van uw ideale partner. 

 

be2 resultaat – hoe een liefdevolle relatie begint. 

Aan de hand van het resultaat van de test zoeken wij personen die werkelijk bij u passen. 

be2 service – wat be2 zo bijzonder maakt. U ontvangt de resultaten van de test, een beschrijving van uw ideale partner en onze partneraanbevelingen - gratis en vrijblijvend. 

 

be2 veiligheid – beschermt uw persoonlijke informatie. 

Wij werken samen met toonaangevende service providers die zich op één taak concentreren: uw persoonlijke informatie beschermen. Via ons interne mailsysteem kunt u met andere leden communiceren zonder uw persoonlijke informatie prijs te geven. Bovendien bepaalt u zelf wie uw foto wanneer mag zien. 

 

be2 werkt – omdat u weet wat u krijgt. 

Als u gedurende de looptijd van uw Premiumlidmaatschap met minder dan 10 be2-leden berichten heeft uitgewisseld, zullen wij uw Premiumlidmaatschap net zolang verlengen totdat er 10 contacten tot stand zijn gekomen.