Relatieplanet Dating | Snelste weg naar een relatie


datingsite relatieplanet

De snelste weg naar een nieuwe relatie. Relatieplanet is de autoriteit op dating gebied in de Benelux sinds 2002. Relatieplanet is de datingsite van Nederland en België. Relatieplanet is een begrip onder singles.Relatieplanet over zichzelf: 

 

Voor alle leeftijden

Onze datingsite is voor alle leeftijden. De meeste leden zijn tussen circa 35 en 65 jaar oud. Maar we zien ook volop inschrijvingen van mensen die jonger of ouder zijn. Je kan in je zoekvoorkeuren zelf aangeven waar jij naar op zoek bent. Bij de zoekresultaten zie je dan vanzelfsprekend alleen mensen die aan jouw criteria voldoen. Als jij op zoek bent naar een veertiger, dan geef je aan dat je iemand zoekt tussen 40 en 50 jaar.

 

Voor alle opleidingsniveaus

Onze datingsite is er voor alle opleidingsniveaus. Zo zijn er ruim voldoende HBO'ers en WO'ers op onze datingsite te vinden. Maar wie wat minder lang in de schoolbanken heeft gezeten, kan ook prima bij ons terecht. Via onze zoekmogelijkheden kan je aangeven wat jij zoekt. Zo kun je bij opleidingsniveau in je zoekopdracht bijvoorbeeld aangeven dat je iemand met een HBO- of WO-opleiding zoekt.

 

Voor een serieuze relatie
Relatieplanet wil de ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. We begrijpen daarbij goed dat je bij het eerste contact puur de nadruk moet leggen op kennismaking. Stuur wat berichten naar elkaar en ga eens op een date als er een klik lijkt te zijn. Doe dit dan zo ontspannen mogelijk. Leer elkaar zo geleidelijk steeds beter kennen en leg niet direct te veel druk op een eventuele relatie.

 

Voor alle geaardheden
Op Relatieplanet kan je bij inschrijving aangeven of je man of vrouw bent en naar welke sekse jij op zoek bent.