Workshop: Ontdek het geheim en vind een duurzame liefdesrelatie

Een goede date volgens deze methodiek leidt tot een duurzame liefdesrelatie. Reden genoeg dus om een avond investeren in je toekomstige relatiegeluk. Maak kennis met de methodiek van Mens & Relatie en ervaar dat een nieuwe kennismaking ook leuk kan zijn! Slecht 39,-.

Meld je aan voor de workshop

Deze workshop in Apeldoorn wordt georganiseerd door Sandra van Otterlo

Doordat liefde een van de belangrijkste ingrediënten is voor het bestaan van de mens draag ik daar dan ook graag een steentje aan bij en kom graag met jou in contact om samen een mooie verbinding te zoeken.

 

Een goede date leidt tot een duurzame liefdesrelatie. Dat is de bedoeling, maar veel daters komen bedrogen uit. Mensen komen niet opdagen, lijken niet op de foto, blijken nog een relatie te hebben of passen gewoon totaal niet bij je.

 

Reden genoeg om een avond te investeren in je toekomstige relatiegeluk. Maak kennis met de methodiek van Mens & Relatie en ervaar dat een nieuwe kennismaking ook leuk kan zijn!


Meld je aan voor de workshop

Praktische informatie

Wie: singles op zoek naar een partner voor een duurzame liefdesrelatie

Onderwerp: Hoe vind je wèl jouw nieuwe liefde

Waar: Locatie Apeldoorn

Wanneer: Donderdag 18 januari 19.00-21.30 uur

Entree: 39,- inclusief welkomstdrankje en frisdrank, koffie, thee en water.

Aanmelden voor 15 januari 2024

Alleen met persoonlijk entreebewijs is deelname mogelijk.

Deze workshop wordt gegeven door Radboud Visser.

Radboud is directeur van Mens en Relatie en onder andere bekend als Matchmaker van Married at first Sight (RTL).

Hoe zorg je ervoor dat de eerste kennismaking goed verloopt? De kennismaking is een succes, als juist die persoon die bij jou past, zich tot je aangetrokken voelt en visa versa.

 

Maar hoe ga je om met zaken als onzekerheid, gezichtsverlies, initiatief? Helaas is daten in de praktijk vaak een soort worsteling geworden. Een date wordt onbedoeld zo vaak een verhoor of sollicitatie en dat werkt niet! Hoe dan wel?

 

  • Foto Radboud: Tom Cornelissen RTL 2021

Meld je aan voor de workshop

Workshop: Ontdek het geheim en vind een duurzame liefdesrelatie

 

Hiervoor heeft Mens & Relatie de methodiek met de Date Praat Kaarten ontwikkeld. Waarbij je elkaar in drie gesprekken leert kennen, volgens een stappenplan. Zodat het weer leuk wordt om een nieuwe partner te ontmoeten. Waarbij er ruimte is voor zaken als aandacht, humor, spontaniteit en magie!

 

Laat het plezier terugkomen in het ontmoeten van een nieuwe partner, juist op een levensfase waarin je weet wat je wilt. Onze Date Praat Kaarten methode zorgt voor boeiende gesprekken, waarbij aandacht, humor, spontaniteit en levenswijsheid de hoofdrol spelen. Het is tijd om de liefde op een ervaren en opwindende manier te ontdekken!


Meld je aan voor de workshop

Volg Radboud op TikTok!

Dagelijks op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de datingwereld en exclusieve tips en tricks krijgen van dé datingexpert van Nederland? Niet alleen erg leuk, maar ook super leerzaam: Radboud houdt je op de hoogte van de nieuwste datingadviezen, tips, tops en ultieme tricks!

@relatiecoach

Wat gebruikers over ons zeggen!

Deze workshop was in 2023 een groot succes. Reacties van eerdere deelnemers:
Heldere richtlijnen voor de kennismaking. Een verademing.

Joop

Een hele nieuwe ervaring!

Esther

Had ik dit maar eerder geweten. Hier word ik blij van!

Nelson

Bekijk hier het YouTube kanaal van Mens & relatie, het grootste relatiebureau van Nederland. Al meer dan 39 jaar helpen wij mensen zoals jij en ik om de liefde te vinden!

Meer informatie

Kies voor een duurzame relatie

Iedereen heeft wel een idee over de voor hem of haar perfecte relatie. In de praktijk blijkt dit vaak een onrealistisch en een veel te geromantiseerd idee te zijn, wat voor teleurstellingen kan zorgen. Om jou te helpen bij het ontdekken wat je nu echt wilt in een relatie, laten wij je met onze unieke cursus inzien hoe een goede relatie in elkaar zit en leer je om kritisch naar jezelf te kijken als relatiemateriaal.


Meld je aan voor de workshop