Blog

Welkom op onze blog, waar we het mysterie van liefde verkennen. Ontdek het geheim achter sterke relaties, diepe verbindingen en het koesteren van liefde. Laat je inspireren door verhalen, tips en inzichten die de magie van liefde onthullen.

Liefdesblog

Ben je toe aan een serieuze relatie en heb je een eerste date ingepland? Of zit je al midden in het datingproces? Wij helpen je graag met handige tips om van jouw datingsproces een succes te maken!


Tips voor een geslaagde eerste date!

Een relatie blijft nooit hetzelfde als in het begin en elke relatie kent ups en downs. Maar uiteindelijk leer je elkaar steeds beter kennen en zorgt elke fase ervoor dat jullie relatie sterker wordt.


Van vlinders tot verbinding!

Een lange en gelukkige relatie met een betrouwbare partner: dat is de wens van vele partnerzoekenden. Of je nu net begint aan een nieuwe relatie of al jarenlang samen bent, deze tips zijn voor elk koppel!


Een lange en gelukkige relatie?

Een date organiseren is altijd spannend, ongeacht of het nu de eerste date is of je een leuke activiteit wilt ondernemen als je in een vaste relatie zit.


Een originele date?

Misschien heb je wel eens van deze ‘friends with benefits’ gehoord. We leggen je het uit en vertellen je alles wat je wilt weten!


Do or don't?

Ben je onzeker, vind je jezelf ‘wel oké’ of soms zelfs niet goed genoeg? En benieuwd hoe je met een zelfverzekerd hart op zoek gaat naar liefde?


Liefde met zelfvertrouwen!

Heb je binnenkort een eerste date, maar vind je het moeilijk om een gesprek te beginnen? Of ben je een flapuit en wil je het liefst alles vertellen over jezelf, terwijl je weet dat het beter is om sommige dingen later te vertellen?

Als jij een matchmaker bent die streeft naar excellentie in je vak, weet je dat continue professionele ontwikkeling een sleutelrol speelt. Het bijwonen van cursussen, opleidingen, workshops en conferenties kan je helpen je vaardigheden aan te scherpen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.