Date-expert advies sessie

Ja, ik wil! Leer dé perfecte handvaten over het vinden en het binden van jouw droompartner!

  • Liefdesontdekkingen, jouw sleutel tot succes
  • Gids voor duurzame liefde
  • Expert's roadmap naar blijvende passie
Direct beginnen!

Wat kun je verwachten van het oriënterend gesprek?

Jouw doelen en het persoonlijke advies
Ik leer je graag kennen! Het belangrijkste onderwerp van ons gesprek zijn jouw doelen, voorkeuren en verwachtingen. Hierdoor kan ik jou gepersonaliseerd advies en inzichten geven over het datinglandschap, mogelijke uitdagingen en hoe jij je kansen op een succesvolle match kan vergroten. De afspraak duurt 25 minuten.

100% geld terug garantie

Dan nog even dit: wij werken met een 100% geld terug garantie. Als je het niks vindt en er niets uithaalt, nadat je alles hebt doorlopen en afgemaakt, dan garanderen wij dat je 100% je geld terug krijgt. Ik heb maar één doel en dat is jou te laten slagen bij het vinden van een fijne relatie.

Wat kunnen we jouw bieden?

We bespreken samen hoe het matchingsproces werkt, wat je kunt verwachten en welke diensten we je desgewenst kunnen bieden. We kunnen tijdens het gesprek ook alternatieven verkennen, zoals verschillende dienstniveaus, pakketten of zelfs het besluit om helemaal geen gebruik te maken van een matchmaker. Samen verkennen we welke aanpak het beste bij jouw behoeften past. We kijken naar jouw relatieverleden, datingactiviteiten, succes en valkuilen. Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Direct beginnen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Diepgaande verkenning van jouw behoeften
  • Flexibiliteit in dienstverlening
  • Klankbord en adviseur voor een gelukkig leven
  • Inzichten in het matchingsproces
  • Investering in jouw relaties en geluk

Volg Radboud op TikTok!

Dagelijks op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de datingwereld en exclusieve tips en tricks krijgen van dé datingexpert van Nederland? Niet alleen erg leuk, maar ook super leerzaam: Radboud houdt je op de hoogte van de nieuwste datingadviezen, tips, tops en ultieme tricks!

@relatiecoach

Wat vinden gebruikers over ons

Benieuwd naar de ervaringen met onze unieke pakketen? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!
Consulentes Geppy en Jany hebben goede en zeer persoonlijke kennismakingsgesprekken gehouden. Na een aantal kandidaten werden wij aan elkaar voorgesteld en bleken onze profielen zeer goed te passen. We zijn al anderhalf jaar heel gelukkig met elkaar en wonen inmiddels een jaar samen. Veel dank aan Mens en Relatie!

Wout & Margot

Ik heb gevonden wat ik zocht en kan het iedereen aanbevelen. Mijn consulente in Zuid-Limburg heeft me uitstekend geholpen. Ze was erg begaan, geïnteresseerd en gemotiveerd om voor mij de juiste partner te vinden. Dankzij Mens en Relatie ben ik nu ontzettend gelukkig in de liefde, we gaan zelfs trouwen!

Estella

Na een ontspannen ontmoeting met Gerda had ik het volste vertrouwen in het verdere verloop. Al binnen een maand kreeg ik bericht van een voorstel om iemand te ontmoeten en dat is nu ruim 2 jaar geleden en wonen bijna een jaar samen. Wij zijn mens en relatie nog alle dagen dankbaar.

Ida van den Hof

Van Radboud Visser kreeg ik zijn boek toegestuurd. Het is gemakkelijk te lezen en er staan goede tips in. Terwijl ik nog aan het lezen was kreeg ik een vriend. We zijn nu 1,5 jaar verder en alles gaat goed. Over een paar maanden gaan we trouwen. Dank je Radboud.

Anoniema

 

Investering

Als ik weet wie je bent, wat je zoekt en wat je nodig hebt, kan ik bepalen bij welke activiteiten jij de kans op een relatie zo groot mogelijk maakt en of je je comfortabel voelt bij de samenwerking met een matchmaker. Hoe kom jij tot je recht en wat heb je nodig om een fijn en gelukkig leven te kunnen gaan leiden. Klopt het dat je van het leven wilt genieten? Samen! Dan ben ik graag jouw klankbord en adviseur. Kortom, ik nodig je uit om een afspraak te maken.

Direct beginnen