De nieuwe ik

Ja, ik wil! Leer dé perfecte handvaten over het vinden en het binden van jouw droompartner!

  • Unieke cursus, altijd garantie
  • Met gratis online seminars
  • 3000+ mensen gingen je voor
Direct beginnen!

Inhoud van de cursus

‘Het leed dat daten heet’ is een veelgehoorde uitspraak. Maar wie zegt dat daten niet leuk kan zijn? Daten is juist het tegenovergestelde van ‘niet leuk’: daten is hartstikke gezellig, leerzaam en waardevol! Om jou te leren wat je waard bent, hebben wij deze unieke cursus ontwikkeld. In verschillende modules leer je hoe je juiste partner aan kunt trekken (Law of Attraction), hoe je een date tot stand laat komen en hoe je jezelf het beste kunt profileren tijdens de date, wat jouw liefdestaal is, hoe je liefde vol kan blijven houden op moeilijke momenten en uiteraard hoe je red flags signaleert en hiermee omgaat. Wij helpen jou om weer plezier te krijgen in het daten en langdurig relatiegeluk te vinden!


Direct beginnen
  • Unieke cursus, altijd garantie
  • Met gratis online seminars
  • 3000+ mensen gingen je voor
  • Gegarandeerd succes in het vinden van een relatie
  • Meer dan 300 uur content

100% geld terug garantie

Dan nog even dit: wij werken met een 100% geld terug garantie. Als je het niks vindt en er niets uithaalt, nadat je alles hebt doorlopen en afgemaakt, dan garanderen wij dat je 100% je geld terug krijgt. Ik heb maar één doel en dat is jou te laten slagen bij het vinden van een fijne relatie.

Wat vinden gebruikers over ons

Benieuwd naar de ervaringen met onze unieke pakketen? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!
Consulentes Geppy en Jany hebben goede en zeer persoonlijke kennismakingsgesprekken gehouden. Na een aantal kandidaten werden wij aan elkaar voorgesteld en bleken onze profielen zeer goed te passen. We zijn al anderhalf jaar heel gelukkig met elkaar en wonen inmiddels een jaar samen. Veel dank aan Mens en Relatie!

Wout & Margot

Ik heb gevonden wat ik zocht en kan het iedereen aanbevelen. Mijn consulente in Zuid-Limburg heeft me uitstekend geholpen. Ze was erg begaan, geïnteresseerd en gemotiveerd om voor mij de juiste partner te vinden. Dankzij Mens en Relatie ben ik nu ontzettend gelukkig in de liefde, we gaan zelfs trouwen!

Estella

Na een ontspannen ontmoeting met Gerda had ik het volste vertrouwen in het verdere verloop. Al binnen een maand kreeg ik bericht van een voorstel om iemand te ontmoeten en dat is nu ruim 2 jaar geleden en wonen bijna een jaar samen. Wij zijn mens en relatie nog alle dagen dankbaar.

Ida van den Hof

Van Radboud Visser kreeg ik zijn boek toegestuurd. Het is gemakkelijk te lezen en er staan goede tips in. Terwijl ik nog aan het lezen was kreeg ik een vriend. We zijn nu 1,5 jaar verder en alles gaat goed. Over een paar maanden gaan we trouwen. Dank je Radboud.

Anoniema

Volg Radboud op TikTok!

Dagelijks op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de datingwereld en exclusieve tips en tricks krijgen van dé datingexpert van Nederland? Niet alleen erg leuk, maar ook super leerzaam: Radboud houdt je op de hoogte van de nieuwste datingadviezen, tips, tops en ultieme tricks!

@relatiecoach

Ik ben klaar voor een relatie

Word de beste versie van jezelf om jouw droompartner aan te trekken. En de beste versie van jezelf worden, kan alleen als je daadwerkelijk weet wie je bent en waar je voor staat. Met behulp van onze unieke testen, vragenlijsten en reflectieopdrachten leer je onder andere welk persoonlijkheidstype jij bent, welke liefdestaal je spreekt, hoe je jezelf het beste kunt profileren tijdens een date en hoe je effectief kunt communiceren. Leer jezelf kennen, stap uit je comfortzone en wordt écht gelukkig!


Direct beginnen
 

Een liefdevolle en langdurige relatie, het kan echt!

Goede communicatie, wederzijds respect en een liefdevolle partner zijn enkele factoren voor een duurzame liefdesrelatie. Speciaal voor jou hebben wij onze 35 jaar kennis in één cursus gebundeld en leer je wie jij bent, wat je wilt en wat jij verdient. Wij helpen jou om de juiste partner te kiezen, degene waarmee je écht gelukkig bent. Leer alles over flirten, daten, communiceren, verbintenis krijgen en verbintenis behouden.


Direct beginnen