Jij wordt wij

Ja, ik wil! Leer dé perfecte handvaten over het vinden en het binden van jouw droompartner!

 • Complete online dating toolkit
 • Persoonlijke begeleiding van professionals
 • Psychologisch inzicht en verbinding
Direct beginnen!

Inhoud van de cursus

Met onze unieke en exclusieve methode hebben wij al vele mensen geholpen om de liefde te vinden in een langdurige relatie. En we staan te popelen om jou ook te helpen bij het vinden van geluk in de liefde! Wij leren jou welke manieren van daten er allemaal zijn, wat het persoonlijkheidstype van jouw ideale partner is en wat jouw persoonlijkheidstype en liefdestaal zijn. Maar we helpen je ook bij de stappen die je zult moeten nemen om van een eerste gesprek op date te gaan en hoe je je op je gemakt voelt tijdens deze date. We leren je om goed te communiceren, hoe je verbintenis krijgt met iemand en hoe belangrijk zelfvertrouwen en acceptatie zijn in een relatie. Dankzij de tips en tricks, vragenlijsten en zelfreflectieopdrachten leer jij om je mindset te veranderen en het patroon van een verkeerde partnerkeuze te doorbreken!


Direct beginnen
 • Diepgaande holistische datinggids
 • Zelfverzekerd en authentiek daten
 • Psychologisch inzicht en verbinding
 • Meer dan 300 uur content
 • Persoonlijke begeleiding van professionals
 • Alle e-learning pakketten ter beschikking
 • 3000+ mensen gingen je voor
 • Complete online dating toolkit

100% geld terug garantie

Dan nog even dit: wij werken met een 100% geld terug garantie. Als je het niks vindt en er niets uithaalt, nadat je alles hebt doorlopen en afgemaakt, dan garanderen wij dat je 100% je geld terug krijgt. Ik heb maar één doel en dat is jou te laten slagen bij het vinden van een fijne relatie.

Wat vinden gebruikers over ons

Benieuwd naar de ervaringen met onze unieke pakketen? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!
Consulentes Geppy en Jany hebben goede en zeer persoonlijke kennismakingsgesprekken gehouden. Na een aantal kandidaten werden wij aan elkaar voorgesteld en bleken onze profielen zeer goed te passen. We zijn al anderhalf jaar heel gelukkig met elkaar en wonen inmiddels een jaar samen. Veel dank aan Mens en Relatie!

Wout & Margot

Ik heb gevonden wat ik zocht en kan het iedereen aanbevelen. Mijn consulente in Zuid-Limburg heeft me uitstekend geholpen. Ze was erg begaan, geïnteresseerd en gemotiveerd om voor mij de juiste partner te vinden. Dankzij Mens en Relatie ben ik nu ontzettend gelukkig in de liefde, we gaan zelfs trouwen!

Estella

Na een ontspannen ontmoeting met Gerda had ik het volste vertrouwen in het verdere verloop. Al binnen een maand kreeg ik bericht van een voorstel om iemand te ontmoeten en dat is nu ruim 2 jaar geleden en wonen bijna een jaar samen. Wij zijn mens en relatie nog alle dagen dankbaar.

Ida van den Hof

Van Radboud Visser kreeg ik zijn boek toegestuurd. Het is gemakkelijk te lezen en er staan goede tips in. Terwijl ik nog aan het lezen was kreeg ik een vriend. We zijn nu 1,5 jaar verder en alles gaat goed. Over een paar maanden gaan we trouwen. Dank je Radboud.

Anoniema

Volg Radboud op TikTok!

Dagelijks op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de datingwereld en exclusieve tips en tricks krijgen van dé datingexpert van Nederland? Niet alleen erg leuk, maar ook super leerzaam: Radboud houdt je op de hoogte van de nieuwste datingadviezen, tips, tops en ultieme tricks!

@relatiecoach

Wat wil ik in een relatie?

Naast de vragenlijsten en zelfreflectieopdrachten, helpt onze ervaren psycholoog en relatiedeskundige je meer inzicht krijgen in jezelf, je verleden en de invloed op je toekomst. Je ontvangt een uitgebreid psychologisch rapport, waarna je samen met de psycholoog de resultaten bespreekt. Je krijgt inzicht in jouw sterke en zwakke punten, leert hoe je de voor jou juiste partner aan kunt trekken, hoe je red flags signaleert en hoe je hiermee omgaat. Daarnaast krijg je persoonlijk advies over het afwijzen van personen, het omgaan met afwijzingen en andere teleurstellingen.


Direct beginnen
 

Van daten naar een relatie

Wanneer het moment is om van daten over te gaan naar een relatie, staat niet vast en is per persoon verschillend. Maar we kunnen je wel helpen bij het leren aanvoelen van dit moment voor jou en natuurlijk van de persoon met wie je aan het daten bent. Daten bestaat uit meerdere onderdelen en fases, welke wij uitgebreid met je doornemen. Na het volgen van onze cursus weet je exact welke stappen er zitten tussen een online dating gesprek, een speeddate of relatiebemiddeling en hoe je tot een eerste date komt, wat suggesties zijn voor een eerste date-afspraak, hoe er gecommuniceerd wordt tijdens deze fase in het daten en hoe vaak je afspreekt voordat het label ‘’relatie’’ wordt gebruikt.


Direct beginnen