Kandidaten

Op deze pagina tref je recent geplaatste beschrijvingen van kandidaten van relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie in onder andere NRC, de Volkskrant en regionale dagbladen. Je kunt hier kosteloos op reageren. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jou zodat wij samen met onze kandidaat een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Je geeft hierbij wel expliciete toestemming om je gegevens zo nodig aan onze kandidaat te verstrekken. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met je hoe we jullie met elkaar in contact zullen brengen. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

 

Onderstaande kandidaten zijn slechts een kleine greep uit ons grote bestand. Mens en Relatie is het grootste bureau van Nederland, met de meeste kandidaten en 30 matchmakers door heel Nederland. Mogelijk tref je bij onderstaande kandidaten niet de persoon waar je naar op zoek bent. Neem dan contact op met één van onze matchmakers over de mogelijkheden om ook voor jou een partner te vinden die echt bij jou past.

 

Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijke manier van relatiebemiddeling. Een manier die werkt. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

naamleeftijd jaar
Regio regio


omschrijving

naamleeftijd jaar
Regio regio


omschrijving