Persoonlijke ervaring: Jan & Berendina

Ervaring

Jan & Berendina

“Wij wonen sinds juni van dit jaar samen in Friesland. We wilden beiden niet alleen zijn, want we waren allebei van mening dat het leven te kort is om met niemand te delen. De advertenties van Mens & Relatie brachten ons uiteindelijk bij elkaar. Binnen twee maanden hadden we elkaar, mede door geweldig werk van onze persoonlijke consulenten, gevonden en we laten elkaar niet meer gaan. Dat was bij onze eerste ontmoeting direct duidelijk. Het voelde alsof we elkaar al kenden want niets was vreemd en alles was vertrouwd. Een heerlijk gevoel.”

 

Berendina is zeer zeker van haar zaak en is erg te spreken over het vakwerk van de consulente van Mens & Relatie.

ervaring-jan-berendina

De toekomst & warmte

“Nou, ‘warmte’ is inderdaad wel het centrale woord in mijn zoektocht naar de perfecte partner,” zo vervolgt Jan (1937). “Ik gaf bij mijn consulente Geppy aan dat ik graag een vrolijke vrouw zou willen ontmoeten die midden in het leven staat, om samen een fijn leven mee te delen. Leuke reizen maken vind ik erg belangrijk, maar het delen van gezelligheid vind ik van het grootste belang. Nou, ik kan je zeggen dat Berendina en ik nog vol in het leven staan. We hebben in deze korte tijd al heel veel ondernomen en de toekomst ziet er prachtig voor ons uit. Ik hoop echt dat we dadelijk lekker gaan trekken met de camper en de boot. Dat zijn prachtige plannen voor de toekomst. Hopelijk wel de nabije toekomst, want ik kan bijna niet meer wachten. Ik wil een relatie waarin geven en nemen op de voorgrond staat en waarin tolerantie en respect de boventoon voeren.”

“We zijn eigenlijk allebei zeer enthousiast over de begeleiding en inschrijving. Alles ging soepel en vlug en met een fantastisch eindresultaat binnen twee maanden. Ik was op zoek naar iemand die, net zoals ik, positief en optimistisch in het leven staat. Ik ben een vrouw van de wereld, heb veel in het buitenland gewoond en hecht erg veel waarde aan goede manieren, normen en waarden. Ik vind het belangrijk dat een partner openstaat voor warmte en genegenheid en mij de vrijheid gunt die ik graag wil. Dan vind ik het heerlijk om samen de ruimte te hebben om te ondernemen en zo naar elkaar toe te groeien. Nou, dat heb ik gedeeld met mijn consulente Rianne van Mens en Relatie en daar is ze mee aan de slag gegaan.”

“Nou, ‘warmte’ is inderdaad wel het centrale woord in mijn zoektocht naar de perfecte partner,”

Jan

Varen en reizen

Berendina: “Ja, en dat is ook precies wat ik wil en dat was vanaf dag één duidelijk merkbaar. Het aparte gevoel van onze eerste ontmoeting, die herkenbaarheid, kwam tot een climax toen we ook nog ontdekten dat we op dezelfde school hadden gezeten. Een kleine wereld dus die door liefde en vreugde nog een stukje kleiner en gezelliger is geworden. Ik houd van varen op zee en met iemand als Jan, die recht door zee is, ga ik dat avontuur graag aan. Hij houdt van reizen met de camper en ik realiseer me dat het hele leven slechts één reis is naar meer liefdesgeluk en tederheid. Ik reis dus graag met hem mee en daar varen we allebei hopelijk wel bij en dat allemaal dankzij Mens & Relatie! Onze dank is groot!”

Geïnteresseerd?

Wil jij je ook graag inzetten voor het geluk van anderen? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie telefonisch contact op met Radboud Visser.