Alles wat je wilt weten
over moderne relatiebemiddeling

Hoe maak je een succes van de eerste kennismaking? Niet door er een zware klus van te maken. Maar door ervan te genieten!

Hoe weet je of deze partner bij je past? Niet door een beoordeling te maken. Maar juist door de keuze los te laten!

Hoe bouw je aan een goede relatie? Niet door een verbinding te forceren. Maar juist door het gevoel ruimte te geven.

Aan het einde van de middag zit je vol energie om op het juiste moment het juiste te doen bij de juiste persoon.

We willen graag dat je slaagt, dat jij jouw partner vindt. Daarom wil ik je graag uitnodigen om samen met onze psychologen drs. Liselotte Visser, Imke Evers en andere cliënten aan de slag te gaan. Ze geven je praktische oefeningen om het verschil tussen een slechte en goede date te ervaren, tips en handvaten om van een date een succes te maken, maar ook verdieping en kennis over het verschil tussen man en vrouw.

Daarnaast gaat Liselotte bespreken waarom relatievorming via een matchmaker anders verloopt dan wanneer je elkaar spontaan tegen komt en geeft Liselotte jou inzichten uit een wetenschappelijk bewezen methode voor succes in de liefde.

Hoe werkt het?

Hier kun je je aanmelden. Als dit tijdstip jou niet goed uitkomt, meld je dan toch aan. We sturen je dan na afloop de opnames toe. Je kunt dan helaas niet actief meedoen en vragen stellen. Maar je kunt de webinar dan wel kijken wanneer je wilt.

Bij aanmelding ontvang je een link naar de webinar. Je logt in vanaf jouw eigen computer, laptop of tablet op deze website. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen. De presentatie duurt ongeveer drie kwartier.

Over Mens & Relatie

 

Zorgvuldig en optimaal

Mens en Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat schept
verplichtingen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor je in. Iedereen die bij
Mens en Relatie werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.

 

Een duurzame relatie

Je krijgt een eigen persoonlijke consulent, waaraan je vertelt wat voor jou belangrijk is. De consulent
weet wie je bent en wat jouw behoeften zijn. Door deze zorgvuldige persoonlijke bemiddeling vindt ruim
75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner. En uit onderzoek van Mens en Relatie blijkt:
een duurzame partner. De resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie.

 

Mensen zoals jij en ik
Onze cliënten zijn mensen zoals jij en ik. Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. De één zoekt een latrelatie (een serieuze, duurzame relatie waarbij men elkaar trouw is, maar niet samenwoont), de ander wil het liefst een huwelijk met alles erop en eraan. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, je bent er altijd zeker van dat degene die je ontmoet, net als jij op zoek is naar een vaste partner.

 

Singleskeurmerk
Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Mens en Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. Wegaranderen je een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.

Volg Radboud op TikTok!

Dagelijks op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de datingwereld en exclusieve tips en tricks krijgen van dé datingexpert van Nederland?

Niet alleen erg leuk, maar ook super leerzaam: Radboud houdt je op de hoogte van de nieuwste datingadviezen, tips, tops en ultieme tricks!

@relatiecoach