Alles wat je wilt weten
over moderne relatiebemiddeling

Ben jij klaar met slechte dates, zinloze appjes en ontmoetingen die op een teleurstelling uitmonden? Je bent niet alleen!

 

Je bent dus eigenlijk op zoek naar een relatie en het zou fijn zijn als jij jouw toekomstige partner eens tegenkomt. Maar je weet ook dat dat niet vanzelf gaat. Anders was het allang gebeurd toch? Anders had hij/zij allang voor jouw neus gestaan?

Ben je klaar met daten en wil je nu eindelijk eens een echte, duurzame relatie met de juiste partner? Ook jouw toekomstige partner is alleen! Maar wat kun jij doen om deze te ontmoeten en daar een goede relatie mee op te bouwen? Trefwoorden als: contact leggen, toenadering zoeken, eerste indruk maken, versieren… Hoe kun je jezelf blijven en toch zorgen dat het contact goed verloopt? Dat willen we graag met je delen! Gratis, zonder verplichtingen. Eenmalig!

 

Hoe werkt het?

Hier kun je je aanmelden. Als dit tijdstip jou niet goed uitkomt, meld je dan toch aan. We sturen je dan na afloop de opnames toe. Je kunt dan helaas niet actief meedoen en vragen stellen. Maar je kunt de webinar dan wel kijken wanneer je wilt.

Bij aanmelding ontvang je een link naar de webinar. Je logt in vanaf jouw eigen computer, laptop of tablet op deze website. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen. De presentatie duurt ongeveer drie kwartier.

Over Mens & Relatie

 

Zorgvuldig en optimaal

Mens en Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat schept
verplichtingen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor je in. Iedereen die bij
Mens en Relatie werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.

 

Een duurzame relatie

Je krijgt een eigen persoonlijke consulent, waaraan je vertelt wat voor jou belangrijk is. De consulent
weet wie je bent en wat jouw behoeften zijn. Door deze zorgvuldige persoonlijke bemiddeling vindt ruim
75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner. En uit onderzoek van Mens en Relatie blijkt:
een duurzame partner. De resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie.

 

Mensen zoals jij en ik
Onze cliënten zijn mensen zoals jij en ik. Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. De één zoekt een latrelatie (een serieuze, duurzame relatie waarbij men elkaar trouw is, maar niet samenwoont), de ander wil het liefst een huwelijk met alles erop en eraan. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, je bent er altijd zeker van dat degene die je ontmoet, net als jij op zoek is naar een vaste partner.

 

Singles keurmerk
Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Mens en Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. Wegaranderen je een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.

Volg Radboud op TikTok!

Dagelijks op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de datingwereld en exclusieve tips en tricks krijgen van dé datingexpert van Nederland?

Niet alleen erg leuk, maar ook super leerzaam: Radboud houdt je op de hoogte van de nieuwste datingadviezen, tips, tops en ultieme tricks!

@relatiecoach

Date-expert advies sessie

Ik leer je graag kennen! Het belangrijkste onderwerp van ons gesprek zijn jouw doelen, voorkeuren en verwachtingen. Hierdoor kan ik jou gepersonaliseerd advies en inzichten geven over het datinglandschap, mogelijke uitdagingen en hoe jij je kansen op een succesvolle match kan vergroten. De afspraak duurt 25 minuten.

 

  • Liefdesontdekkingen, jouw sleutel tot succes
  • Gids voor duurzame liefde
  • Expert’s roadmap naar blijvende passie

Direct beginnen