Welkom terug bij
Mens & Relatie!

Wij gaan er alles aan doen
om een fijne partner voor je te vinden

Het programma

Excellent op weg naar een nieuwe relatie

De matchmakers gaan op zoek naar een passende partner. Ondertussen volg je het online Succes Programma. Een partner ontmoeten op deze manier is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Mens & Relatie investeert in onderzoek naar relatievorming en kan jou daarom als enige bureau in Nederland een wetenschappelijk onderbouwd online coaching programma bieden: de Challenge Passie en Liefde, om je voor te bereiden op het partnervoorstel wat komen gaat! Want dan begint jouw aandeel: een succes maken van de ontmoeting en het opbouwen van de relatie!


Je partner vinden? Klik hier

Hoe gaat Mens & Relatie te werk?

Onze werkwijze

Onze persoonlijke werkwijze vergt toewijding en geduld van de matchmakers, coaches, maar ook van jou. Onze maatschappij is razendsnel geworden, maar liefde laat zich niet haasten. Liefde heeft rust en ruimte nodig om te kunnen ontstaan en groeien. Veelbelovende kennismakingen blijken te worden verstoord door stappen over te slaan in het kennismakingsproces. Daarom hebben we Date Praat Kaarten ontwikkeld die de matchmaker je gegeven heeft als richtlijn bij de ontmoetingen.

 

Graag lichten we hier het programma toe. Bij al deze onderdelen van het programma geldt: het is jouw toekomstig relatiegeluk dat centraal staat. Dankzij de intensieve bemiddeling en begeleiding middels dit stapsgewijze programma slagen meer dan 3 op de 4 cliënten binnen een jaar.


Nu Inschrijven
Begeleiding
Geduld & toewijding
Bemiddeling

Wat bieden wij onze cliënten?

Wat kun je van ons verwachten?

Bekijk hier de persoonlijke Match, Date en Coach Plannen van het Excellent Programma.
Match plan
Match plan
Uit alle bij ons ingeschreven partnerzoekenden stelt jouw matchmaker de meest geschikte partnervoorstellen voor jou samen. Dankzij de persoonlijke kennismaking en contactmomenten, kan je matchmaker precies uitleggen waarom ze vindt dat jij en een potentiële partner goed bij elkaar passen.
Date plan
Date plan
De date fase heeft als belangrijkste doel om verbinding op te bouwen. In de tweede fase, de romantische fase, is met toenemende (geestelijke) intimiteit het doel om elkaars hart te veroveren. In de derde fase, de fase van het verleiden, volgt ook lichamelijke intimiteit, passie en hartstocht.
Coach plan
Coach plan
Onze unieke, bewezen formule bestaat uit drie stappen en is gebaseerd op jarenlang onderzoek. Aan de hand van vragenlijsten worden jouw persoonlijke knelpunten en relatietalenten in kaart gebracht. Op basis van de uitkomst ontwikkelen wij een maatwerk coachingplan, waarmee de kans van slagen aanzienlijk verhoogd wordt!

Nu Inschrijven

In detail

Wat houden deze plannen in?

Een uitgebreide uitleg van het traject.
1Mijn persoonlijke MatchPlan

Lokaal, regionaal en landelijk

Onze matchmakers kennen jou persoonlijk. En ze kennen ook de andere partnerzoekenden in jouw regio persoonlijk. Dat is de eerste zoekronde: de mensen in het bestand van jouw persoonlijke matchmaker. De matchmaker kent jullie beiden en kan motiveren waarom ze vindt dat jullie goed bij elkaar passen.

 

Je matchmaker zoekt niet alleen binnen haar eigen rayon, maar legt jouw dossier ook voor in het netwerk van de collega matchmakers in omliggende rayons. Onze matchmakers kennen al hun cliënten persoonlijk. Mens & Relatie is een groot bureau. De matchmakers van het hoofdkantoor zoeken op landelijke schaal.

 

Zo nodig bijgestaan door onze relatiepsycholoog. Zo bemiddelen we op drie niveaus: lokaal, regionaal en landelijk.

 

Het partnervoorstel

Vanaf het moment dat de bemiddeling is opgestart, wordt er wekelijks in het landelijk bestand gezocht naar een geschikte partner. Het kan heel snel raak zijn, maar het kan ook enkele maanden duren voordat er een geschikte kandidaat aan u wordt voorgesteld.

 

Alleen wanneer er een goede kans is op een wederzijdse klik, wordt er een partnervoorstel gemaakt. Elk partnervoorstel wordt vooraf telefonisch door de consulent aan je voorgelegd. Jullie ontvangen beiden elkaars profielschets en telefoonnummer. Je belt elkaar op om om een afspraak te maken voor de eerste ontmoeting.

 

Na drie ontmoetingen, vernemen we graag van jullie beiden hoe het contact verlopen is. Bel gerust je matchmaker, hij of zij is vaak ook buiten kantoortijden beschikbaar. Wij zijn heel benieuwd hoe je de ontmoetingen hebt ervaren. Zo nodig gaan we meteen weer opnieuw zoeken naar een passend voorstel. Het terugkoppelen van een partnervoorstel is tevens een extra moment voor persoonlijk advies en het bieden van datingtips.

 

Extra mogelijkheden

Mocht het na een half jaar nog niet gelukt zijn om de juiste partner in het eigen bestand te vinden, dan kunnen we de kring vergroten door jouw profiel te plaatsen op de website van Mens & Relatie, zodat ook mensen die (nog) niet ingeschreven staan kunnen reageren.

2Mijn persoonlijke DatePlan

De eerste date heeft uitsluitend tot doel om het ijs een beetje te breken (zie Date Praat kaarten serie 1). Trefwoord: uitstraling. Succesfactoren: oprecht zelfvertrouwen, humor en positiviteit.

 

Bij de tweede date is het doel om elkaar te leren kennen door iets leuks te ondernemen (zie Date Praat kaarten serie 2). Trefwoord: leefstijl. Succesfactoren: vitaliteit, gezelligheid en samen genieten.

 

Bij de derde date is het doel om af te tasten of er wellicht een mooi leven samen mogelijk is (zie Date Praat kaarten serie 3). Trefwoord: toekomstvisie. Succesfactoren: diepgang, emotie en ruimte voor beiden.

 

Het terugkoppelen van een partnervoorstel kan ook telefonisch via de consulent, wat een extra moment voor persoonlijk advies en datingtips biedt.

 

De eerste fase is de date fase en heeft als belangrijkste doel de verbinding op te bouwen. Deze fase duurt ongeveer zes tot twaalf weken. Daarna volgt de tweede fase, de romantische fase met toenemende (geestelijke) intimiteit en als doel om elkaars hart te veroveren. In deze fase is geduld heel belangrijk. Ga stap voor stap richting een duurzame liefdevolle relatie. In de online coaching Succes Programma wordt middels online seminars toegelicht en theoretisch onderbouwd hoe je zelf invloed hebt op de uitkomst.

 

Dan volgt de derde fase, de lichamelijke intimiteit. Deze fase wordt ook wel de fase van het verleiden genoemd. Romantiek wordt namelijk gevolgd door passie en hartstocht. Dat is het grote verschil tussen vriendschap en een liefdesrelatie. De romantische fase duurt gemiddeld drie tot negen maanden en mondt uit in een commitment. Je kiest ervoor om te investeren in het opbouwen van een duurzaam contact. Daarmee ga je ook een relatie aan met elkaars familie en vrienden.

 

Voor een succesvol gelukkig samenleven is het praten over praktische zaken zoals geld, familie, huishouden essentieel. Leg geregeld beide agenda’s naast elkaar, bespreek wat je belangrijk vindt om tijd aan te besteden. Gun elkaar de ruimte en zorg ook goed voor jezelf.

3Mijn persoonlijke CoachPlan

Deel 1 van Het Geheim van Mens & Relatie is de Challenge Passie en Liefde. In drie weken bereid je je voor op je eerste partnervoorstel met deze challenge.

 

Immers… je zoekt een partner niet voor heel even, maar voor het leven!

 

Deel 2 van Het Geheim van Mens & Relatie is het Succes Programma. Wetenschappers over de hele wereld hebben onderzoek gedaan naar liefde en duurzaam relatiegeluk. Onze eigen psycholoog drs. Liselotte Visser combineert meer dan dertig jaar werkervaring met wetenschappelijk onderzoek in haar promotieonderzoek. Stap voor stap ontrafelen we het geheim achter een succesvolle date, de juiste partnerkeuze en duurzaam relatiegeluk.

 

Graag delen we Het Geheim van Mens & Relatie met jou! Onze unieke formule bestaat uit drie stappen: de juiste partner, een succesvolle kennismaking en samen bouwen aan duurzaam relatiegeluk. Deze methode is uniek in de wereld. Middels een aantal online seminars, het boek en een serie films met dating tips wordt datgene wat besproken is in de Challenge in de komende maanden uitgediept zodat je weet wat jij kunt doen voor een lang en gelukkig leven samen.

 

Deel 3 van het coaching programma Het Geheim van Mens & Relatie is maatwerk. Je ontvangt de vragenlijst die tijdens het promotie onderzoek van drs. Liselotte Visser is ontwikkeld om knelpunten en relatietalenten in kaart te brengen: de Succes Analyse. Je krijgt de uitslag in de vorm van een adviesrapport dat telefonisch wordt besproken. Afhankelijk van wat er uit de Succes Analyse als mogelijke aandachtspunten komen, bieden we je een Succes Interventie aan. Maatwerk coaching, vaak een combinatie van online coaching en een online persoonlijke sessie, om je kans van slagen te verhogen.

Stap 1
Stap 1

Stap 1 komt neer op de juiste partnerkeuze. Niet het ideale plaatje, maar een partner die bij je past.

Stap 2
Stap 2

Stap 2 is een succesvolle eerste kennismaking. Geen sollicitatiegesprek, maar tijd en ruimte voor gevoel.

Stap 3
Stap 3

Stap 3 is het toepassen van een wetenschappelijk bewezen methodiek voor duurzaam relatiegeluk.


Nu Inschrijven

Leiding Relatiebureau

Radboud Visser en Liselotte Visser

De leiding van het bureau is in handen van Radboud Visser (Erkend NOBCO & LVSC). Hier op de foto geflankeerd door zijn zus drs. Liselotte Visser, organisatiedeskundige en GZ-psychologe.

Wij zijn er van overtuigd dat mensen samen gelukkiger zijn. Samen zijn, samen beleven en samen oud worden. Het is onze missie om iedereen die ongewild alleen is aan een partner te helpen. Wij willen een bijdrage leveren aan ieders levensgeluk door mensen samen te brengen. Dat is ons geluk: het mogen verbinden van twee mensen die samen gelukkiger zijn dan alleen.

Mens en Relatie is het meest toonaangevend bedrijf in de persoonlijke relatiebemiddeling. Wij willen de best mogelijke dienstverlening op het gebied van relatievorming bieden.

Bij Mens en Relatie werken we vanuit integriteit en authenticiteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. De cliënt staat voor ons centraal. Bij ons werken alleen mensen die met passie en betrokkenheid, echt iets voor een ander willen betekenen. Daarnaast zijn toekomstperspectief en continuïteit voor Mens en Relatie als familiebedrijf van groot belang.


Nu Inschrijven

Kader

Imke Evers

Ik ben Psycholoog en matchmaker. Iemand ontmoeten via relatiebemiddeling is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom zal ik je helpen. Wat je nodig hebt is een goede match. En dan kun je samen op weg naar een fijne relatie.


Ja, ik wil een relatie. Klik hier

Succes?

Wanneer ben ik geslaagd?

We achten een partervoorstel succesvol, als je drie maanden
contact hebt met de voorgestelde partner en wederzijds
voornemens bent om samen een toekomst op te bouwen.

Deel je geluk

Een mens is niet geboren om alleen door het leven te gaan.

De juiste partner vinden is niet zo gemakkelijk. Vooral omdat de eigenschappen die op lange termijn bepalen of je gelukkig met iemand bent, niet aan de buitenkant te zien zijn.

Daarom begint een inschrijving bij Mens & Relatie altijd met een persoonlijk gesprek. Over wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je van het leven verwacht. Datzelfde weten we van de partner die we aan je voor stellen. Door deze unieke persoonlijke benadering vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie.


Je partner vinden? Klik hier