Welkom bij Mens & Relatie!

Wij gaan graag opnieuw voor je aan de slag
om een fijne partner voor je te vinden!

Het programma

Introductie van het TOP-programma

De matchmakers gaan op zoek naar een passende partner. Ondertussen volg je het online Succes Programma. Een partner ontmoeten op deze manier is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Mens & Relatie investeert in onderzoek naar relatievorming en kan jou daarom als enige bureau in Nederland een wetenschappelijk onderbouwd online coaching programma bieden: de Challenge Passie en Liefde, om je voor te bereiden op het partnervoorstel wat komen gaat! Want dan begint jouw aandeel: een succes maken van de ontmoeting en het opbouwen van de relatie!


Inschrijven

Hoe gaat Mens & Relatie te werk?

Onze werkwijze

Onze persoonlijke werkwijze vergt toewijding en geduld van de matchmakers, coaches, maar ook van jou. Onze maatschappij is razendsnel geworden, maar liefde laat zich niet haasten. Liefde heeft rust en ruimte nodig om te kunnen ontstaan en groeien. Veelbelovende kennismakingen blijken te worden verstoord door stappen over te slaan in het kennismakingsproces. Daarom hebben we Date Praat Kaarten ontwikkeld die de matchmaker je gegeven heeft als richtlijn bij de ontmoetingen.

 

Graag lichten we hier het programma toe. Bij al deze onderdelen van het programma geldt: het is jouw toekomstig relatiegeluk dat centraal staat. Dankzij de intensieve bemiddeling en begeleiding middels dit stapsgewijze programma slagen meer dan 3 op de 4 cliënten binnen een jaar.


Begeleiding
Geduld & toewijding
Bemiddeling

Wat bieden wij onze cliënten?

Wat kun je van ons verwachten?

Bekijk hier de persoonlijke Match, Date en Coach Plannen van het Top-Programma.
Match plan
Match plan
We starten de zoektocht naar een fijne partner opnieuw voor je op. Niet alleen lokaal, maar ook op regionaal en landelijk niveau zoekt jouw matchmaker naar een geschikte partner.
Date plan
Date plan
Middels drie bewezen fases, leer je jouw date goed kennen en kunnen jullie samen aftasten of er een mooi leven samen mogelijk is. Na drie ontmoetingen vernemen we graag hoe het contact verlopen is.
Coach plan
Coach plan
Aan de hand van persoonlijke coaching (deze heb je eerder al ontvangen) bereid je je voor op het partnervoorstel. Het kiezen van een partner die bij je past, een succesvolle kennismaking en duurzaam relatiegeluk staan hier centraal.

Inschrijven

In detail

Wat houden deze plannen in?

Een uitgebreide uitleg van het trajact.
1Mijn persoonlijke MatchPlan

Lokaal, regionaal en landelijk

Jouw matchmaker kent jou persoonlijk. Zo kent ze ook de andere partnerzoekenden in jouw regio persoonlijk. Dat is de eerste zoekronde: de mensen in het bestand van jouw persoonlijke matchmaker. De matchmaker kent jullie beiden en kan motiveren waarom ze vindt dat jullie goed bij elkaar passen.

 

Je matchmaker zoekt niet alleen binnen haar eigen rayon, maar legt jouw dossier ook voor in het netwerk van de collega matchmakers in omliggende rayons. Onze matchmakers kennen al hun cliënten persoonlijk. Mens & Relatie is een groot bureau. De matchmakers van het hoofdkantoor zoeken op landelijke schaal. Zo nodig bijgestaan door onze relatiepsycholoog.

 

Zo bemiddelen we op drie niveaus: lokaal, regionaal en landelijk.

 

Het partnervoorstel

Vanaf het moment dat de bemiddeling is opgestart, wordt er wekelijks in het landelijk bestand gezocht naar een geschikte partner. Het kan heel snel raak zijn, maar het kan ook enkele maanden duren voordat er een geschikte kandidaat aan je wordt voorgesteld.

 

Alleen wanneer er een goede kans is op een wederzijdse klik, wordt er een partnervoorstel gemaakt. Jullie ontvangen beiden elkaars profielschets en telefoonnummer. Je belt elkaar om een afspraak te maken voor de eerste ontmoeting.

 

Na drie ontmoetingen, vernemen we graag van jullie beiden hoe het contact verlopen is. Bel gerust je matchmaker, hij of zij is ook tijdens kantoortijden beschikbaar. Wij zijn heel benieuwd hoe je de ontmoetingen hebt ervaren. Zo nodig gaan we meteen weer opnieuw zoeken naar een passend voorstel.

2Mijn persoonlijke DatePlan

De eerste date heeft uitsluitend tot doel om het ijs een beetje te breken (zie Date Praat kaarten serie 1). Trefwoord: uitstraling. Succesfactoren: oprecht zelfvertrouwen, humor en positiviteit.

 

Bij de tweede date is het doel om elkaar te leren kennen door iets leuks te ondernemen (zie Date Praat kaarten serie 2). Trefwoord: leefstijl. Succesfactoren: vitaliteit, gezelligheid en samen genieten.

 

Bij de derde date is het doel om af te tasten of er wellicht een mooi leven samen mogelijk is (zie Date Praat kaarten serie 3). Trefwoord: toekomstvisie. Succesfactoren: diepgang, emotie en ruimte voor beiden.

 

Na deze drie ontmoetingen, vernemen we graag van jullie beiden hoe het contact verlopen is. Bel gerust je matchmaker, hij of zij is ook tijdens kantoortijden beschikbaar. Wij zijn heel benieuwd hoe je de ontmoetingen hebt ervaren. Zo nodig gaan we meteen weer opnieuw zoeken naar een passend voorstel.

 

De eerste fase is de date fase en heeft als belangrijkste doel de verbinding op te bouwen. Deze fase duurt ongeveer zes tot twaalf weken. Daarna volgt de tweede fase, de romantische fase met toenemende (geestelijke) intimiteit en als doel om elkaars hart te veroveren. In deze fase is geduld heel belangrijk. Ga stap voor stap richting een duurzame liefdevolle relatie. Dan volgt de derde fase, de lichamelijke intimiteit. Deze fase wordt ook wel de fase van het verleiden genoemd. Romantiek wordt namelijk gevolgd door passie en hartstocht. Dat is het grote verschil tussen vriendschap en een liefdesrelatie. De romantische fase duurt gemiddeld drie tot negen maanden en mondt uit in een commitment. Je kiest ervoor om te investeren in het opbouwen van een duurzaam contact. Daarmee ga je ook een relatie aan met elkaars familie en vrienden.

3Mijn persoonlijke CoachPlan

In drie weken bereid je je voor op je eerste partnervoorstel met de Passie en Liefde Challange.

Immers.. je zoekt een partner niet voor heel even, maar voor het leven!

Stap 1
Stap 1

Stap 1 komt neer op de juiste partnerkeuze. Niet het ideale plaatje, maar een partner die bij je past.

Stap 2
Stap 2

Stap 2 is een succesvolle eerste kennismaking. Geen sollicitatiegesprek, maar tijd en ruimte voor gevoel.

Stap 3
Stap 3

Stap 3 is het toepassen van een wetenschappelijk bewezen methodiek voor duurzaam relatiegeluk.


Direct Inschrijven

Leiding Relatiebureau

Radboud Visser en Liselotte Visser

De leiding van het bureau is in handen van Radboud Visser (Erkend NOBCO & LVSC). Hier op de foto geflankeerd door zijn zus drs. Liselotte Visser, organisatiedeskundige en GZ-psychologe.

Wij zijn er van overtuigd dat mensen samen gelukkiger zijn. Samen zijn, samen beleven en samen oud worden. Het is onze missie om iedereen die ongewild alleen is aan een partner te helpen. Wij willen een bijdrage leveren aan ieders levensgeluk door mensen samen te brengen. Dat is ons geluk: het mogen verbinden van twee mensen die samen gelukkiger zijn dan alleen.

Mens en Relatie is het meest toonaangevend bedrijf in de persoonlijke relatiebemiddeling. Wij willen de best mogelijke dienstverlening op het gebied van relatievorming bieden.

Bij Mens en Relatie werken we vanuit integriteit en authenticiteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. De cliënt staat voor ons centraal. Bij ons werken alleen mensen die met passie en betrokkenheid, echt iets voor een ander willen betekenen. Daarnaast zijn toekomstperspectief en continuïteit voor Mens en Relatie als familiebedrijf van groot belang.


Ja, ik wil een relatie. Klik hier

Kader

Imke Evers

Ik ben Psycholoog en matchmaker. Iemand ontmoeten via relatiebemiddeling is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom zal ik je helpen. Wat je nodig hebt is een goede match. En dan kun je samen op weg naar een fijne relatie.


Ja, ik wil een relatie. Klik hier

Succes?

Wanneer ben ik geslaagd?

We achten een partnervoorstel succesvol, als je drie maanden
contact hebt met de voorgestelde partner en wederzijds
voornemens bent om samen een toekomst op te bouwen.

Deel je geluk

Laat ons meegenieten!

De juiste partner vinden is niet zo gemakkelijk. Vooral omdat de eigenschappen die op lange termijn bepalen of je gelukkig met iemand bent, niet aan de buitenkant te zien zijn.

Daarom begint een inschrijving bij Mens & Relatie altijd met een persoonlijk gesprek. Over wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je van het leven verwacht. Datzelfde weten we van de partner die we aan je voor stellen. Door deze unieke persoonlijke benadering vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie.